2011. április 28., csütörtök

42. part 2 - Hip-hop

Sajnos/szerencsére a vidámparkból 6 körül el kellett indulnunk, hogy 7:30-ra Warren-ékhez érjünk. Megszabadultunk a nedves ruháktól, és már pattantunk is be Dean 8 személyes Odyssey-ébe. Megint egy utazás a 14-esen. Kezd olyanná válni, mint a 6-os.

9 óra előtt értünk a The Hubb nevezetű szórakozó helyre, aminek volt egy étterem-pub, és egy koncertterem része. James szerzett nekünk ingyen jegyet. Jó amerikai társasághoz méltóan vacsorával kezdtük az estét. Én a helyi "hubb burger"-k kóstoltam meg. Saját tapasztalat, és a többiek elmondása szerint minden nagyon finom volt. Jó a konyha! Ital rendelésnél ismét virítanom kellett az útlevelemet, mint mindenhol (erre jobb, ha az Amerikába utazó barátaim is felkészülnek, ha szórakozni mész, az útleveled nálad kell, hogy legyen).


Vacsi után egyenként elkezdtünk beszivárogni, a már zajló koncertre. Először valami helyi csapat lépett fel, aztán jöttek James-ék. Egész pontosan: James, Joe (akit korábban az egyik pénteken volt szerencsém megismerni), China White, Lnt (neki postoltam korábban a videóját), és még egy nagyobb darab srác, akinek nem tudom a nevét. Így öten, egy Dj-vel csaptak bele az éjszakába. A Dj, és a hangosítás sajnos csöppet sem volt a toppon. Számok közötti bénázás, beat-et nem megtalálás (a dj részéről), mikrofon gerjedés, elszúrt arányok voltak bőven.

Rizsa helyett jöjjön a videó (James-ék 2:30-tól), és a képek



 

Kár a bakikért, a srácok jól küldték! Nagyon underground! Naná, hogy szereztem CD-t is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése