2011. április 8., péntek

25. Agyaggalamb lövészet, zenélő autóút

A szerda újabb élménycsomagot tartogatott számomra. Újra sok-sok érdekes helyen voltam.

A nap eseménydús része egy Thai étteremben kezdődött. Itt egy Alan Jackson nevű fickóval találkoztunk, aki úszómedencék építésével foglalkozik (Alan Jackson Pools). Dean leírása szerint nagyon jó üzletember, tele lével. Warrennek van egy medencéje a kertjében, többek között annak javításáról beszélgettek. Az étteremben megint új ízekkel kellett barátkoznom, ami persze nem esett nehezemre.

Kaja után Rosamondba egy lőtérre mentünk. Szombaton egy 40 fős társaság fog itt szórakozni. Itt aztán végre sokat tudtam segíteni Dean-nek. Ez volt az első 'tevékeny' napom itt. Az agyaggalamb lövő gépek, és az állások kitakarításával kezdtük. Érkezett egy szakember (a változatosság kedvéért a neve: Mike), aki hihetetlen hozzáértéssel magyarázta el az egyes gépek működését, és karbantartását. 3 agyaggalamb lövő gép van a pályán (1 trap, 1 skeet pálya).



Később megérkezett John, aki meghozta a fűnyírással, és kaszálással kapcsolatos gépeket. 3-an estünk neki a terület szalonképes állapotba hozásának.


A takarítás, kertrendezés után lőttünk egy párat Dean-nel. Meglepetésemre egész jól ment. Volt, hogy sorozatban 4-et eltaláltam. Biztos a vadászösztön.





A lövészet után, ahogy elhagytuk a lőteret a kifelé vezető úton összefutottunk egy forgatócsoporttal. Valami ismeretlen alacsony költségvetésű filmet forgattak. Semmi extra


Viccesebb volt, hogy itt Lancasterben van egy útszakasz, ami ha átmész rajta kocsival, akkor zenél. Ezt én sem tudtam elképzelni, de itt a videó. Úgy könnyebb



Beugrottunk kicsit a Britisherbe, aztán vissza Dean-ékhez. Este filmnézős, vacsizós este volt betervezve. Zena, Heather, Warren, James, Dean, és én. A Grandma's Boy című vígjátékot néztük az 5x"-os TV-n (3000 dolcsiért vette Dean). A gurgulázó nevetések közben slappy joe-t ettünk. Ez volt aztán az igazán amerikai hétköznap este. A film után a kutyáké volt a főszerep. Dean-nél Heather kutyája (Peace) is szépeket alkotott, de amikor hazahozott Warren, az igazi műsort Scooter - Csilláék kutyája - csinált. Hiába a tavaszt a kutyák is érzik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése