2011. április 11., hétfő

27. 4:05 friday

Pénteken este újra a szokásos fórófájv friday-re voltunk hivatalosak (Warren háza). Az este különlegessége, hogy Csilla készítette a kaját, mégpedig magyar ételt: paprikás-csirkét nokedlivel. Mellette még befigyelt a szokásos cupcake (kb ugyan az, mint a muffin) desszert. A csapat nagyon oda volt a kajáért, főleg a nokedli tetszett nekik! Megint Warren póker asztalát ültük körbe, és azon ettünk. Jó sokan voltunk, sokat beszélgettünk.

Ami mégis megkülönböztette ezt az estét a többitől, hogy most érkezett egy nagyobb fiatal társaság is. A társaságban benne volt James, az underground hip-hop arc, akit már korábbról ismertem. Úgy gondoltam, hogy itt az alkalom kicsit jobban megismerni azt a társaságot is. Így mutatkoztam be Joe-nak, aki szintén MC. Megmutattam neki a zenénket! Teljesen fejre állt tőle. 2 hét múlva lesz egy fellépésük, amire hivatalos a 4:05 társaság. Kitaláltuk, hogy muszáj együtt zenélnünk. Erre úgy néz ki lesz is lehetőség (de nem akarom elkiabálni).

Hogy kicsit közelebb hozzam a srácokat, itt egy videó a zenéjükkel. Az első figura, aki a kukából kinéz: Joe. 1:08-nál tűnik fel James jobb oldalt. Hatalmas keménység! Underground from Lancaster. Hallgassátok, és ha tetszik nyomassátok tovább az ismerősöknek, hadd örüljenek a srácok, hogy Európában is hallgatják a zenéjüket!



Miután elment a fiatal társaság, Dean-nel, és az idősebbekkel tervezgettük a májust. Akkor indulunk San Francisco-ba, és az Abalone Huntingra. Ez egy komplett hét lesz. Nagyon várom.

Nem maradtunk túl sokáig, mert másnap a Universal Studios várt minket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése