2011. április 21., csütörtök

36. Vegas gambling

A második nap elsődleges célja az volt, hogy belülről is megismerjem a híresebb kaszinókat, amik az előző napból kimaradtak, éééés kipróbáljam a szerencsejátékokat!

Reggel 8-kor keltünk, reggeliztünk a Sherwood Forest Gate-ben.


Kaja után elváltak útjaink a csapat többi tagjával. Csilláék haza indultak, Peter ismét beköltözött egy pókerszobába, én meg belevetettem magam a város forgatagába (bár a lábam eléggé fájt). Először a Luxort néztem meg belülről jobban.

 

Aztán jött a New York New York. Úgy döntöttem, hogy itt próbálok ki a gépeket. Először tájékozódtam, körbenéztem, hogy mik a lehetőségek, és végül is azzal kezdtem, hogy csináltattam magamnak egy névre szóló players card-ot. Ez ingyenes, de feljogosít egy csomó kedvezményre, és gyűjtögetheted rá a pontokat. Fun.

A felső a tegnap esti szimulátoros, játékgépes kártya, az alsó a komolyabb

A kártyával felszerelkezve leültem az első félkarú rablóhoz, de nagyjából lövésem nem volt mi a lényeg. Na de valahol el kell kezdeni. Kártya bedug, $1 dollár befizet, gomb megnyom, aztán lássuk mi történik! Mákom volt, mert kb a 3. tekerésre nyertem 12 dolcsit az egyből. Rögtön rácsaptam a "cash out" (kifizet) gombra. Ekkor a gép kinyomtat egy ticket-et, amit vagy az egyik kasszánál kifizetnek neked cash-ben, vagy bedugod a következő gépbe, ami olyan, mintha pénzt dugtál volna bele. Úgy döntöttem, hogy na most megvan rá a keret, hogy megtanuljam a gépek használatát, úgyhogy az utóbbit választottam.

2 dolgot jó tudni a kaszinókról:

  • Nincs óra sehol, folyamatosan működik, és folyamatosan vannak is emberek.
  • Ingyen van a pia. Mindegyik. Ha játszol, akkor a casino-ban járkáló hölgyek bármilyen piát kihoznak neked ingyen. Egyedül 1$ tip-et illik nekik adni.
Gépről gépre járkáltam hol többet, hol kevesebbet vesztettem. Volt, hogy nyertem is, de azt persze rögtön utána el is vesztettem. A mérleg mindig a ház javára pozitív. Nem is kicsit! Magyar ésszel felfoghatatlanul sok pénz forog egyetlen perc alatt Vegas-ban.
.
Ez a gép volt a kedvencem. Itt volt, hogy pluszban is voltam, nem is egyszer.

Találtam egy elektromos dobgépet is. Persze, hogy kipróbáltam.

Miután kijátszottam magam kinyomtattam a megmaradt pénzem, emlékbe. Ekkor kb 20-25 dollárt költöttem, amiből az első 11-et nyertem.


A játék után benéztem a Planet Hollywoodba, a Parisba, és végignéztem a Bellagio watershow-ját.

Planet Hollywood
 
 
 

Meg kell említenem, hogy a városban minden egyes kereszteződésében tolonganak a nőket áruló arcok. Akik a lehető leghangosabban próbálják felhívni magukra a figyelmet, és kis névjegykártya méretű meztelen képeket szórnak. Az én kollekciómat itt lehet megtekinteni.

Paris
 
 

Bellagio

A városnézés után maradt 1,5-2 órám a megbeszélt 4 órás találkáig (Peterrel mentem haza, és 4-re beszéltük meg az Excalibur regisztációja előtt a meetinget.) A maradék idő pont elég lesz arra, hogy a legjobb, legnagyobb ajándékboltban körülnézzek, és bevásároljak - gondoltam. DE az élet szerencsére egy jobb programot ajánlott. Összefutottam egy magyar párral. Nem is akárkikkel: A srác egy budapesti játékfejlesztő, aki épp 3d-s munkatársakat keres. Na egyből iPhone előkap, referencia anyag megmutogat. Egy újabb jó lehetőség.

Miután ez kiderült egyből egy más síkra ugrott a társalgás, és kb 1,5 órán át az ajándékbolt kellős közepén, a külvilágot kikapcsolva beszélgettünk mindenféléről. Duplán jó volt. Nem csak, hogy végre élőben hallhattam magyar szavakat, de ráadásul szakmabeli, és hasonló érdeklődési körrel rendelkező párossal cseveghettem. A nap egyik legjobb élménye ez volt. Közös kép majd érkezik.

Annyira eltelt az idő, hogy 3:55-kor észleltem, hogy van 5 percem, hogy ajándékokat vegyek, és visszaérjek az Excaliburhoz. Fájdalmas búcsút vettünk, az első ajándéktárgyakat besöpörtem a kosárba, és már loholtam is a regisztrációhoz. Csak 5 percet késtem :D

Peterrel indultunk haza. Az út csöppet sem volt zökkenőmentes. Hatalmas tömeg hagyta el a várost. Az autópálya szinte végig teljesen be volt dugulva. Órákig csak lépésben tudtunk haladni. Ahogy távolodtunk Vegastól egyre inkább tisztult a pálya. Este 10 felé értünk haza. Megint csak életem egyik legjobb élménye után zuhanhattam bele teljesen lenullázva az ágyamba. Köszi mindenkinek!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése